forever living

forever living

Het in praktijk brengen van de Heilige Schrift voor eeuwig leven: een realiteit?

De wetenschappelijke vorderingen van de negentiende eeuw, hoewel opmerkelijk op het gebied van gezondheid, industrie en vele andere, hebben geen bewijs van voortbestaan ​​van een postmortaal bestaan. Toch is forever living de hoeksteen van de meeste religieuze groeperingen. Of het nu het christendom, de islam, het jodendom, het hindoeïsme of de Afrikaanse spiritualiteit is, de beoefening van de heilige geschriften leidt tot onsterfelijkheid van de ziel. Deze constante dualiteit tussen wetenschap en spirituele overtuigingen, tussen leven en dood, maakt noodzakelijkerwijs een winnaar zegevierend, of bijna. Ontdek in dit artikel de voordelen van het beoefenen van de heilige Schriften ten behoeve van een ziel die eeuwig wil leven.

Dood: is het een dodelijk slachtoffer volgens de leer van de heilige geschriften?

Hoewel eeuwig leven het meest gedeelde idee is van de overgrote meerderheid van de heilige geschriften, verschillen de percepties van het hiernamaals van spirituele groep tot spirituele groep. Met betrekking tot het christendom verklaart de heilige Paulus in de bijbel, brief aan de Romeinen hoofdstuk VI vers 23: "Het loon van de zonde is de dood, maar de vrije gave van God is het eeuwige leven in de Christus Jezus, onze Heer". Met andere woorden, eeuwig leven is mogelijk voor iedereen die Jezus Christus als Heer en persoonlijke Redder erkent. Voor het jodendom en de Afrikaanse religies is de ziel onsterfelijk en keert terug naar de voorouders

Heilige Schriften: welke in praktijk brengen?

 Sinds de oudheid hebben alle menselijke gemeenschappen kosmogonieën ontwikkeld. Dat zijn leringen die leden van de gemeenschap in staat stellen om hier beneden een vervullend geestelijk leven te leiden. Beter nog, het beoefenen van de heilige geschriften garandeert het eeuwige leven. Als je eeuwig wilt leven, is het nu aan jou om de spirituele leer te kiezen die van jou is en vooral om de voorschriften toe te passen. In ieder geval staat het iedereen vrij om zijn religieuze gehoorzaamheid te kiezen. Christendom, jodendom, hindoeïsme … de keuze is aan jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *